Descarca gratuit e-book-ul Ghidul de bune practici – Start-up Nation 2017

FELICITARI PENTRU APROBAREA PROIECTULUI!     Chiar daca este recomandat sa implementati proiectul impreuna cu un consultant, daca ati hotarat sa faceti acest demers pe cont propriu, o sa aveti nevoie sa cititi si sa intelegeti procedura de implementare a programului. Prezentul ghid reprezinta o colectie de informatii de care veti avea nevoie pentru buna desfasurare a proiectelor dumneavoastra. Acesta a fost elaborat pornind de la normele programului si experienta noastra de peste 8 ani in scrierea si implementarea de proiecte finantate din surse nerambursabile. Documentul poate fi descarcat completand formularul din partea dreapta. Linkul de download urmeaza sa va fie trimis prin e-mail. De asemenea, aveti si posibilitatea de a va abona la newsletterul nostru, pentru a ramane la...
Descarca gratuit e-book-ul Ghidul de bune practici – Start-up Nation 2017

FELICITARI PENTRU APROBAREA PROIECTULUI!

 

 

Chiar daca este recomandat sa implementati proiectul impreuna cu un consultant, daca ati hotarat sa faceti acest demers pe cont propriu, o sa aveti nevoie sa cititi si sa intelegeti procedura de implementare a programului.

Prezentul ghid reprezinta o colectie de informatii de care veti avea nevoie pentru buna desfasurare a proiectelor dumneavoastra. Acesta a fost elaborat pornind de la normele programului si experienta noastra de peste 8 ani in scrierea si implementarea de proiecte finantate din surse nerambursabile.
Documentul poate fi descarcat completand formularul din partea dreapta. Linkul de download urmeaza sa va fie trimis prin e-mail. De asemenea, aveti si posibilitatea de a va abona la newsletterul nostru, pentru a ramane la curent cu ultimele informatii in materie de finantari nerambursabile.

Spor la implementare!

Andreea Kohalmi
General Manager
SC Commonwealth Consulting SRL
Phoenicia Business Center
Str. Turturelelor nr 11a, et. 7, modul 3, Sector 3, Bucuresti
Tel/fax: 031.4370965
Mobil: 0741404176

DESCARCA GHIDUL DE BUNE PRACTICI – START-UP NATION!

Nume

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Vreau sa primesc alte materiale utile pentru buna implementare a proiectului

Related Posts

Leave a reply